Volg Kersvers op social media! 

Openingstijden 

Dinsdag t/m zaterdag

van 9:00 uur tot 17:00 uur

Adres

Kersvers Alphen

Raadhuisstraat 412

Kersvers is een lifestylewinkel voor jong en oud.  Met een steeds wisselend assortiment aan kinderkleding, woonaccesoires, sieraden voor moeders en dochters, speelgoed, kinderboeken, kraamcadeaus en tassen is het een plek voor het hele gezin. Kinderen kunnen hun energie kwijt in de speelhoeken terwijl jij rustig winkelt. Zin in een kopje koffie, lunch of lekkers? Dat kan in onze lunchroom!

Alle producten bij Kersvers hebben een verhaal. Ze worden gemaakt door kleine zelfstandig ondernemers en zijn uniek, duurzaam en van Nederlandse bodem. Kersvers staat dan ook bol van ambacht.

Kersvers wilt een fijne plek zijn voor hun klanten, en ook voor de mensen die de producten maken. Daarom hebben wij alleen maar duurzame producten in Kersvers: Gemaakt door volwassenen die gebruik maken van de juiste materialen. 

OOK EEN PLEKJE IN KERSVERS?

Kersvers geeft ondernemers, webshops en/of merken een fysieke winkelplek in het centrum van Alphen aan den Rijn. Voor een vast bedrag per maand geven wij jouw producten de ruimte, de aandacht en de organisatie die zij nodig hebben. Een plek is al te huur, vanaf 30,- per maand, ex BTW.

Kersvers is uniek in z'n soort, omdat het producten en ondernemers combineert in een huiselijke sfeer. Een plek waar iedereen zich thuisvoelt.

Heb je een eigen (startend) bedrijf en ben je geÏnteresseerd in een samenwerking? We komen graag met je in contact!