Kersvers is een kinder-conceptstore. Dit betekent dat de producten in onze winkel in het teken staat van kind, ouder/verzorger, kraamcadeaus en duurzaamheid. Met een steeds wisselend assortiment aan kinderkleding, woonaccesoires, sieraden voor moeders en dochters, speelgoed, kinderboeken, kraamcadeaus en tassen is het een plek voor het hele gezin. Kinderen kunnen hun energie kwijt in de speelhoeken terwijl jij rustig winkelt. Ook in onze lunchroom is er voor ieder wat wils. Zin in een kopje Giraffe koffie, lunch of lekkers? Geen enkel probleem!

Alle producten in onze winkel zijn handgemaakt, zorgvuldig uitgezocht of met passie ontwikkeld. Je koopt iets unieks, voor een ander of natuurlijk voor jezelf. 

Kersvers is een plek voor iedereen, een huiskamer waar iedereen welkom is. Kom dus gerust langs!

OVER ONS

Kersvers Alphen

Wil jij ook een plekje in kersvers?

Dat kan!

Kersvers geeft ondernemers, webshops en/of merken een fysieke winkelplek in het centrum van Alphen aan den Rijn. Voor een vast bedrag per maand geven wij jouw producten de ruimte, de aandacht en de organisatie die zij nodig hebben. Een plek is al te huur, vanaf 30,- per maand, ex BTW.

Kersvers is uniek in z'n soort, omdat het producten en ondernemers combineert in een huiselijke sfeer. Een plek waar iedereen zich thuisvoelt.

Heb je een eigen (startend) bedrijf en ben je geÏnteresseerd in een samenwerking? We komen graag met je in contact!

ADRES

 

Raadhuisstraat 412,

2406LE

Alphen aan den Rijn

CONTACT

 

info@kersversalphen.nl

Tel: 0172-601673